skip to main content

Bell Schedule

BLUE DAYS (pERiods 1, 3, 5, 7)
silver days (periods 2, 4, 6, 8)
 
  
                    Monday Articulation w/Homeroom
 8:45 -  9:45  1st Block (Periods 1 & 2) (60 min)
 9:55- 10:25 Homeroom (30 min)
10:30- 11:30 2nd Block (Periods 3 & 4) (60 min)
11:30 - 11:50 BRUNCH (20 min)
11:55 - 12:55 3rd Block  (Periods 5 & 6) (60 min)
1:00 - 2:00  4th Block  (Periods 7 & 8) (60 min)
  
                    Tuesday - Thursday w/PLUS 
8:45 - 10:05 1st Block (Periods 1 & 2) (80 min)
10:05 - 10:10 Break  (5 min)
10:20 - 11:45  2nd Block (Periods 3 & 4) (85 min)
11:50 -  1:10 3rd Block (Periods 5 & 6) (80 min)
1:15 -  1:45 PLUS (30 min)
1:45 -  2:15 Lunch (30 min)
2:20 -  3:40  4th Block (Periods 7 & 8) (80 min)
  
                    Friday w/Show 2nd Block 
8:45 - 10:04 1st Block (Periods 1 & 2) (79 min)
10:04 - 10:09 Break  (5 min)
10:19 - 11:52 2nd Block (Periods 3 & 4) - w/ 14 min. Fri Show  (91 min)
11:57 -  1:16 3rd Block (Periods 5 & 6) (79 min)
1:21 -  1:46 PLUS  (25 min)
1:46 -  2:16 Lunch (30 min)
 2:21 -  3:40 4th Block (Periods 7 & 8) (79 min)
 
             Rally Schedule w/Show 2nd Block 
 8:45 - 9:55   1st Block   (70 Min)
 9:55 -10:00   Break   (5 Min)
10:10 -11:35  2nd Block w/Fri Show   (85 Min)
11:40 -12:50  3rd Block    (70 Min)
12:50 - 1:20   Lunch  (30 Min)
 1:25 - 2:35    4th Block  (70 Min)
 2:45 - 3:40    Rally (55 Min)
 
                minimum day - end of semester
8:45 -  9:45  1st Block (Periods 1 & 2) (60 min)
9:50- 10:55 2nd Block (Periods 3 & 4) (65 min)
10:55 - 11:15 BRUNCH (20 min)
11:20 - 12:20 3rd Block  (Periods 5 & 6) (60 min)
12:25 - 1:25  4th Block  (Periods 7 & 8) (60 min)

BLUE DAYS (pERiods 1, 3, 5, 7)
silver days (periods 2, 4, 6, 8)
 
  
                    Monday Articulation w/Homeroom
 8:45 -  9:45  1st Block (Periods 1 & 2) (60 min)
 9:55- 10:25 Homeroom (30 min)
10:30- 11:30 2nd Block (Periods 3 & 4) (60 min)
11:30 - 11:50 BRUNCH (20 min)
11:55 - 12:55 3rd Block  (Periods 5 & 6) (60 min)
1:00 - 2:00  4th Block  (Periods 7 & 8) (60 min)
  
                    Tuesday - Thursday w/PLUS 
8:45 - 10:05 1st Block (Periods 1 & 2) (80 min)
10:05 - 10:10 Break  (5 min)
10:20 - 11:45  2nd Block (Periods 3 & 4) (85 min)
11:50 -  1:10 3rd Block (Periods 5 & 6) (80 min)
1:15 -  1:45 PLUS (30 min)
1:45 -  2:15 Lunch (30 min)
2:20 -  3:40  4th Block (Periods 7 & 8) (80 min)
  
                    Friday w/Show 2nd Block 
8:45 - 10:04 1st Block (Periods 1 & 2) (79 min)
10:04 - 10:09 Break  (5 min)
10:19 - 11:52 2nd Block (Periods 3 & 4) - w/ 14 min. Fri Show  (91 min)
11:57 -  1:16 3rd Block (Periods 5 & 6) (79 min)
1:21 -  1:46 PLUS  (25 min)
1:46 -  2:16 Lunch (30 min)
 2:21 -  3:40 4th Block (Periods 7 & 8) (79 min)
 
             Rally Schedule w/Show 2nd Block 
 8:45 - 9:55   1st Block   (70 Min)
 9:55 -10:00   Break   (5 Min)
10:10 -11:35  2nd Block w/Fri Show   (85 Min)
11:40 -12:50  3rd Block    (70 Min)
12:50 - 1:20   Lunch  (30 Min)
 1:25 - 2:35    4th Block  (70 Min)
 2:45 - 3:40    Rally (55 Min)
 
                minimum day - end of semester
8:45 -  9:45  1st Block (Periods 1 & 2) (60 min)
9:50- 10:55 2nd Block (Periods 3 & 4) (65 min)
10:55 - 11:15 BRUNCH (20 min)
11:20 - 12:20 3rd Block  (Periods 5 & 6) (60 min)
12:25 - 1:25  4th Block  (Periods 7 & 8) (60 min)